Az új "On-line" pénztárgépek
TRAFIK rendszerek on-line rendszer követéssel
Részletekben is fizethet áruhitellel
alt="" />
Hamarosan kötelező lesz ... a további bosszankodást bízza ránk!
Digitális mérlegek
Notebook SZERVIZ
Video (CCTV) megfigyelő rendszerek

Minden az új "On-line" pénztárgépekről érthetően

online ptgMiben más, mint a "régi"?

A jelenlegi, és az új pénztárgépek között a legnagyobb változást egy új részegység, az adóügyi ellenőrző (AEE) egység jelenti. Ez az eszköz biztosítja a titkosított adatkommunikációt a NAV szerverei és a készülékek között.


online ptg Mi a teendő?

Az új készülékeket legkorábban május elsejétől használhatják majd, a hagyományos pénztárgépeket pedig legkésőbb június 30-ig kell lecserélni, vagy felszerelni az ellenőrző egységgel.

Segítünk!

térkép img
aktualis img
térkép img

Íratkozzon fel, nehogy pénztárgép nélkül maradjon! Foglalás kötelezettség nélkül

Cégnév, e-mail, vagy telfonszám. Személyes ajánlatot teszünk!

Hogyan működik?

Az adatok továbbítására a rendszer a mobiltelefon hálózatokat fogja felhasználni, az ellenőrző egység mindhárom hazai szolgáltató hálózatához képes lesz csatlakozni. Abban az esetben, ha a pénztárgép üzemeltetési helyén ezek közül egyik sem érhető el, a felhasználók egyedi mentességet kérhetnek majd.

Mit lát a NAV?

Az ellenőrző egység a pénztárgép használat szinte mindegyik elemét folyamatosan rögzíteni fogja; a nyugtakibocsátás mellett a ki- és bekapcsolásról, az áramszünetekről, vagy a gyakorló mód használatáról is feljegyzéseket készít majd. Az egység által elmentett adatokat a NAV bármikor lekérheti majd, hogy szúrópróbaszerűen ellenőrizze a pénztárgép tulajdonosokat.

Átalakítás vagy csere?

Konkrétumokról sajnos még nem tudunk beszélni. Az előzetes kalkulációk szerint számos típus esetében az átalakítás jóval olcsóbb lesz, mint egy új berendezés, de olyan típus is létezik, amelyik egyáltalán nem, vagy csak aránytalanul magas költséggel alakítható át az új szabályzásnak megfelelően.
A fejleményekről azonnal hírt adunk!

2014 © | Mady by Chary design